Hívj minket 1 kattintással: (70) 606 8182
Vásárlási feltételek

Vásárlási és fizetési feltételek

www.gyerekcipo-supykids.hu webáruházban történt rendelésével minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alul megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

www.gyerekcipo-supykids.hu webáruházban rendelés kizárólag elektronikus úton történhet, a weboldalon található kosár használatával, illetve a számlázási és kézbesítési adatok (név, cím, telefonszám e-mail cím) megadásával. A megrendelést akkor tekintjük befejezettnek, ha a fizetés megtörtént. 

 

Fizetési lehetőségek a webáruházban:

  • Fizetés a termék átvételekor (utánvétel)

Ebben az esetben a megrendelt termék(ek) árát és a postaköltséget a csomag átvételekor kell kifizetni.

  • Fizetés banki átutalással a megadott bankszámlára (előrefizetés)

Ha a bank előreutalást választja, olvassa el pontosan a rendelés visszaigazolását. Ezen szerepel a bankszámlaszámunk és a megrendelés azonosító száma. Kérjük, hogy a megrendelés azonosító számát írja be az átutalás közlemény rovatában. Előrefizetés esetén kérjük, hogy a megrendelés ellenértékét (termék(ek) ára+szállítási/postaköltség) a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül szíveskedjenek a megadott bankszámlára átutalni. Ellenkező esetben a megrenelést töröltnek tekintjük.

Külföldi szállítási cím: Kérjük az átutalás előtt várja meg az Ügyfélszolgálat emailjét, ez tartalmazza a pontos szállítási költségeket.

A szállítás a termék ellenértékének az eladó bankszámlájára történő jóváírása után történik. A szállítási idő az összeg jóváírásától 1-3 munkanap.

Cég neve: Natural Solution Kft.
Cég számlaszáma: K&H Bank Zrt., 10403095-50526874-69711005
IBAN: HU04 1040 3095 5052 6874 6971 1005
SWIFT CODE: OKHBHUHB

  • Fizetés bankártyával:

A domborítottan nyomott bankkártyával való fizetés

Bankkártyás fizetés esetén a Vevő a felhasználói felületen található ‘Pénztárból’ átirányításra kerül a Barion Payment Inc. Cím: 1117 Budapest, Infopark stny. 1., Telefonszám: (1) 464 70 99 biztonságos weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése. A Vevő bankkártyájának adatait Eladó semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak Eladó tudomására.

Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal értesíti a Vevőt sikeres vásárlásról, amelyről vusszaigazoló email kap. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával  visszairányítja a felhasználói felületre, köszönő oldalra, ahol értesíti a sikertelen bankártya fizetésről, és felajánlja az utánvétes kiszállítást és fizetést. A vevőnek jogában áll ezt a lehetőséget visszautasítani az elérhetőségünk egyikén: Email: info@nsupykids.hu, Telefon: 06-70-606-81-82.  

Az Eladó pénzintézete a vételár teljesítése céljából csak az alábbi bankkártyákat tudja elfogadni:

  • MasterCard;
  • MasterCard Electronic;
  • Maestro;
  • Visa;
  • Visa Electron.

Külföldi szállítási cím: Kérjük az átutalás előtt várja meg az Ügyfélszolgálat emailjét, ez tartalmazza a pontos szállítási költségeket.

A szállítás a termék ellenértékének az eladó bankszámlájára történő jóváírása után történik. A szállítási idő az összeg jóváírásától 1-3 munkanap. Külföldre ez a kiszállítási idő nem érvényes, pontos kiszállítási időről emailben értesítünk. 

  • Személyes átvétel

Amennyiben ezt a módot választja, a megrendeléskor kérjük kiválasztani a személyes átvétel lehetőségét. Személyes átvétel és annak kifizetése csak a Mammut I. (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.) 2. emelet, R212 szám alatti  boltunkban lehetséges, minden egyéb cím az oldalunkon a viszonteladóink címe, ott a webes megrendelés átvétele csak külön egyeztetés esetén lehetséges. A megrendelt cipőt 5 munkanapon szíveskedjen átvenni. Ellenkező esetben a megrendelést töröltnek tekintjük. Ha más időpontban szeretne a megrendelését átvenni, írja meg a szándékát a megjegyzés rovatba. 

 

Megrendelés feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik, 10-18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Minden, a webáruházba beérkezett megrendelés feldolgozását követően visszaigazolást (e-mailben) küldünk a megrendelésről, amelyben tájékoztatjuk, hogy a megrendelt termék(ek) elérhető(ek)-e raktárunkban. A termékeknél naprakész nyilvántartást vezetünk, ennek ellenére előfordulhat eltérés, ezért van szükség a visszaigazolásra.

A vételár a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely forintban értendő, tartalmazza az áfát, azonban nem tartalmazza a szállítási költséget.Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Az áruházban leadható minimális rendelési összeg 1000 Ft. A minimális rendelési összeg alatti megrendeléseket a webáruház üzemeltetője nem teljesíti.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben az info@supykids.hu e-mail címen, jelezni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

 

Szállítási feltételek

Házhozszállítás esetén csomagjainkat a Magyar posta futárszolgálat 48 órán belül, max. 3 munkanapon szállítja házhoz 8 és 17 óra között. Kérés esetén akár már másnapra is ki tudjuk szállítani a csomagot. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol az árut ebben az idõben át tudja venni. A Magyar posta munkatársa elõzetes sms értesítés után próbálja meg kézbesíteni az árut, ha ez kétszer nem sikerül, akkor telefonon felkeresi Önt, hogy az áruátvétel idõpontját megbeszéljék.

Az összeállított megrendelés tartalmazza a megrendelt termékekről az Ön által megadott számlázási címre kiállított számlát (a szállítási és számlázási cím eltérő lehet, ezért az eltérő adatokat a megrendeléskor töltse ki a számlázási adatok mezőben).  

A rendelés leadásakor lehetőség van arra is, hogy megjegyzésként megadja munkahelyének vagy bármely más helynek az elérhetőségét is, ha csak ott tudja átvenni a csomagot! Kérnénk a pontos adatok megadását! 

A csomag kiszállítási díjai:  futárral

·         Előreutalás és bankártyafizetés esetén:                       690 Ft

·         Utánvétel                                                                1190 Ft

20 000 Ft feletti, előrefizetett vásárlás és belföldi megrendelés esetén a szállítási költséget cégünk állja, a csomag kiszállítása ingyenes. További szállítási költségek,amelyek cseréből adódnak  (cipő méret, szín, egyéb) a vevőt terhelik.

 A megadott postaköltségek magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. 

 

Személyes adatok

A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. Törvény) hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elírni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. 

A www.supykids.hu webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik személy részére ki nem adja (kivéve a kiszállítást végző cég, akinek a név, a szállítási cím, az értesítési telefonszám a kiszállítás miatt nélkülözhetetlen).

 

Egyébb

Nem tudunk felelősséget vállalni az alább felsorolt esetekben, bármilyen okból is következtek be:

·         Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.gyerekcipo-supykids.hu webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

·         Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

·         Viss major esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll. Jelen üzletszabályzatban nem szabályozott rendelkezésekre a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

 

A webáruház üzemeltetőjével kapcsolatos információk:

Cégnév: Natural Solution Kft.

Székhely: 8348 Megyer, Fő u. 5.

Postázási cím és bolt címe:  Supykids gyerekcipő üzlet MAMMUT I.

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. 2.emelet, R 212 szám alatti üzlet (mozgólépcsőtől balra)

Adószám: 23129270-2-19

Mobil: 06-70-606-8182

Weboldal: www.gyerekcipo-supykids.hu

E-mail: info@supykids.hu