Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Vélemények

Ortopéd orvos javasolta a sarokdöntéses cipőt...

2010.február 18.-án megszületett kislányom, az előírt ortopédiai vizsgálatnál egy nagyon kedves doktornő felhívta a figyelmemet, hogy Ő sarokdöntéses cipő hordását javasolja.
Mindaddig nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel még meg nem tette az első lépéseket.
Ekkor kezdtem utána nézni, hogy milyen cipőről lehet szó, először nem értettem, hogy miért van szükség ilyen cipőre a kislányomnak, hisz nincs semmi baja, mára megértettem, hogy ez a tökéletes kis cipő minden gyermek számára ideális és előnyös viselet, amely számos probléma kialakulásának a megelőzésére jó.
Következő lépésnél sajnos tapasztalnom kellett, hogy beszerzése nem egyszerű feladat, Miskolc egy nagy város,ennek ellenére nincs megfelelő minőségű és elfogatható árú sarokdöntéses cipő.
A webáruházon keresztül rendeltünk, egy kicsi félelemmel, de kár volt a szolgáltatás kiváló volt a méretet a táblázaton keresztül könnyű volt meghatározni, és a megrendelést követően hamar megérkezett a várva várt cipő, ami természetesen mindennapos viselet a kislányom számára.
Terveim között szerepel, hogy cipő vásárlásnál a kislányom egészsége érdekében csak ilyen cipőt veszek.
A jövő hét folyamán a kislányom keresztanyja, aki Budapesten lakik, megvásárolja az itthonról kiválasztott szandált, amely a gyermekem egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen. A cipők színvilága a ruhatár meghatározó és beilleszthető eleme.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

Üdvözlettel: Kenyheczi Hajnalka


Értékeld a terméket!