Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Ajándékutalványok

Ajándékutalvány

Nagyon nehéz kitalálni, hogy mi lenne a legjobb, leghasznosabb ajándék Karácsonyra, vagy bármilyen ünnepre, amelyajándékutalvány biztosan örömet okozna. Cipővásárlás ajándék utalványnak biztosan örülne mindenki. Hiszen gyerekcipőt ajándékozni nagyon nehéz a méret, modell választás miatt. De ha egy Ajándékutalványt ajándékoz, akkor a megajándékozott saját maga tudja kiválasztani azt ami tetszik neki.  

Hogyan? 

Rendelje meg az ajándékutalványt 5 000 Ft (erre a linkre kattintva tudja megvásárolni>>>), vagy 10 000 Ft (erre a linkre kattintva tudja megvásárolni>>>) értékben, és mi kiküldünk Önnek postán az Ajándékutalványt, amelyen Ön írja ki az ajándékozott nevét. Ha esetleg más összegre gondolt, keressen minket az elérhetőségeink egyikén, és ezt is megoldjuk. A képen látható Ajándéutalványt fogjuk elküldeni. 

Fizetési lehetőségek

1. Utánvéttel, amelynek 1190 Ft díja van. 

2. Bankártyával, vagy előre utalással, amelynek nincs díja. 

20 % KEDVEZMÉNY az AJÁNDÉKUTALVÁNYRA nem vonatkozik. 

Ha csak azt tartja vissza a rendeléstől, hogy nem kapja meg karácsonyig az Ajándékutalványt, akkor bátran rendelhet. Mert az utalványt elektronikusan is ki tudjuk küldeni, és postával majd pótoljuk. Úgyhogy bátran rendeljen akár december 23-ig is! De pontosabb infóért keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Hogyan tudja érvényesíteni? 

Rendelésnél a kupon rovatba írja be az Ajándékutalványon megadott kódot. A teljes árból a kupon összeget le fogja vonni, és csak fenmaradó összeget kell Önnek fizetnie. Csak egyszer tudja a kódot érvényesíteni 2020.03.31-ig.

Elérhetőségeink: 

Mobil: 06-70-606-8182   ( nyitva tartási időben )

Weboldal: www.gyerekcipo-supykids.hu

E-mail: info@supykids.hu