Hívj minket 1 kattintással: (70) 606 8182
Biztonságos termékek

Elállás joga - pénzvisszafizetési garancia

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, vagyis visszaküldheti a megrendelt terméket. Amennyiben élni kíván elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, írásban, vagy telefonon.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Ön az erre irányuló nyilatkozatát 14 munkanapon belül (akár a 14. munkanapon) elküldi részünkre.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzés időpontját vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel nyilatkozatát, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. A termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül a Natural Solution Kft. az Ön által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát. 

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt terhelik, tehát a termék a Natural Solution Kft. ügyfélszolgálati címére (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut I. 2.emelet, R 212 számú üzlet) történő visszaküldésének költségét Önnek kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videokamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre a későbbiekben történő esetleges félreértések elkerülése végett van szükség (például a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

Cseregarancia

Minőségi hibával nem rendelkező cipő esetén (cipő nem felel meg az elvárásnak, rossz méret) –amennyiben a cipőt nem használták –a vásárlást követő 8 munkanapon belül lehetősége van cserére a vételi bizonylat (blokk, számla) bemutatásával. Ez esetben kérjük, legyen szíves csereszándékát időben jelezni. A cipőt személyesen Supykids üzlet MAMMUT I., 1024 Budapest II. kerület, Lövőház u. 2-6. 2.emelet, R 212 szám alatti üzletben (mozgólépcsőtől balra) cserélheti ki. 
Nyitva tartás: H-P 10.00-20.00, Sz 10.00-20.00, V 10.00-18.00, Telefon: +36-70-606-8182 E-mail: info@supykids.hu 

Internetes csere folyamata: a cserélni kívánt cipőt a vevő saját költségére személyesen vagy postai úton visszajuttatja a cég üzlete címére (Natural Solution Kft., Supykids üzlet MAMMUT I., 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6., 2.emelet, R 212 szám alatti üzlet). A forgalmazó a csomag átvétele után a vevőnek az újonnan kiválasztott cipőt megegyezés szerint elküldi. Minden csere költség a vevőt terheli

6 hónapos garancia

Minőségi hibával rendelkező cipők esetében a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján intézkedünk. Amennyiben a hiba javítható, a terméket megjavíttatjuk és visszajuttatjuk Önhöz, ha nem javítható, aktuális készletünk lehetősége szerint kicseréljük a terméket vagy visszafizetjük az árát. A 6 hónapos garancia leteltét követően további 18 hónap szavatosság érvényes a termékre. Vitás esetekben a garanciális és szavatossági igény érvényesítésének alapjául független laboratóriumi szakvélemény szolgálhat.

Fontos! Nem számít minőségi hibánaka talp elkopása, a bőrön keletkező járóránc, a bélés elszíneződése, motorozásból, mosásból adódó kopás, szándékos rongálás.

*jegyzőkönyv