Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Egészséges gyerekcipő

Supykids egészséges supinált gyerekcipő

Minden gyerek számára fontos a megfelelő egészséges gyerekcipő, mely gondoskodik gyermekünk egészséges lábfejlődéséről. Sose adjunk gyermekünkre túl olcsó, rossz minőségű, gyerekcipőt, mert ez is felelős lehet a láb deformitásáért. Gyerekcipőinket igyekszünk úgy kialakítani, hogy hozzájárulhassunk a divatos szereléshez, mind a kis- és nagylányok, illetve a kis-és nagyfiúknál esetében is.

Az egészséges gyerekcipőink tulajdonságai:

  • Természetes és puha anyagokból, valódi nubuk, nappa bőr felsőrésszel és ugyancsak valódi belsőrésszel készülnek.

  • Biztosítják a láb megfelelő és szükséges szellőzését, komfort érzetét.

  • A TR gumitalp nagy kopásállóságú, könnyített szerkezetű, széles rugalmas, hajlékony és csúszásmentes járást biztosít, miközben még tornáztatja is a lábizmokat.

 

Az egészséges gyermekcipőink speciális jellemzői:

  • Magas, hosszan előrevezetett kéreg, mely stabilan tartja a sarokcsontot.

  • A kidöntött, úgynevezett "supinált" talp megtámasztja a bokákat és kialakítása a deformitások megelőzését szolgálja.

A gyereklábak kényelme érdekében cipőink széles orr résszel, megfelelő cipőszélességgel, párnázott talpbéléssel vannak kiegészítve.

Az ortopéd orvosok is az egészséges gyerekcipőt ajánlják már az első lépéstől fogva. A fejlődő csecsemő lábujjainak mozgása erőteljes. A kicsiknek készített babacipőknél ezeket a mozgásokat tartjuk szem előtt. A kisgyermekek lábainak, lábujjainak mozgását az első cipő semmiképp sem akadályozhatja. A csecsemők sokáig lúdtalpasnak tűnnek, de ez csak látszat, ugyanis még nem alakult ki náluk a talpboltozat. Kifejlődéséhez elsősorban arra van szükség, hogy talpra álljon és elkezdje használni a lábát. 4-5 évesen már általában ívelt lábfejjel rendelkeznek, korábban még nem találunk hosszboltozatot. Ez az aktív mozgás és járás következtében alakul ki. Az egészséges gyerekcipőink mérsékelten vízállóak. Új kollekciókkal, akciós árakkal várjuk vásárlóinkat. Babacipők, gyerekcipők, csizmák, szandálok: ezek mind megtalálhatók kínálatunkban. Szandáljaink egész évben kaphatók.