Barion Pixel

Hívj minket 1 kattintással: (20) 317 2375
Supy

A Supy, Supykids gyerekcipő feladata

A Supy, most már Supykids egészséges gyerekcipő. A tervezés során évről évre alkalmazunk újításokat, hogy a supinált egészséges gyerekcipők még jobbak és szebbek legyenek. Célunk, hogy a magyar gyerekek számára is elérhetők legyenek az egészséges gyerekcipők.

Cipőink egészséges voltát számos ortopéd főorvos ajánlása és a visszatérő vevők is garantálják. A modelleket magunk tervezzük, a magyar piacon gyártatjuk. A Supykids márka követi a régebbi márka fejlesztéseit, de külön figyelmet fordítunk az újításokra, a minőségi alapanyagok használatára. Célunk a nagyobb méretek kifejlesztése és gyártása, ebben az évben már 35-ös méret is kapható. Figyeljünk oda gyermekeink fejlődésére, fordítsunk nagyobb gondot a megfelelő gyerekcipő viselésére, ne mindig a legolcsóbb cipőt vagy a rokon által levetettet használjuk, mert hosszú távon negatív hatása lehet járására, fejlődésére.

A jó gyerekcipő feladata, hogy segítse a gyermekeket a járásban. Sajnos sokszor épp az ellenkezőjét tapasztaljuk a rosszul elkészített, olcsó gyerekcipők esetében. Tapasztalataink szerint a legtöbb lúdtalp, tartáshiba, már gyermekkorban kimutatható, felnőtté válva pedig tovább súlyosbodik a helyzet.

Ortopéd vizsgálati tapasztalatok szerint a fiatalok fele a divatos és nem egészséges cipőknek köszönhetik különböző gerincproblémáikat. Amennyiben gyermekünk egészséges csontozattal és izomzattal születik, a megfelelő talajon járáshoz jó gyerekcipő kell. Ezért fejlesztettük ki Supykids gyerekcipőinket. A Supykids cipők jellemzői a hosszan előrevezetett kéreg, ez tartja megfelelően a bokát. A szupinált talp, amely megakadályozza a sarok bedőlését. A rugalmas talp, megdolgoztatja a lábizmokat. A cipő felsőrésze és a talpbélés pedig természetes anyagokból készül, ezzel biztosítva a láb szellőzését és kényelmét. A széles orr biztosítja a lábujjak szabad mozgását.

Együtt jobbá tehetjük gyermekeink életét. Válasszon Ön is gyermekének Supy egészséges gyerekcipőt.